Overtollig verlies van vet

Overtollig verlies van vet

De stofwisselingskuur ook wel  resetkuur genoemd, is zeer effectief om overtollig af te breken en af te voeren. Bij overtollig vetopslag als gevolg van een ongezonde leefstijl kan onze vetstofwisseling ontregeld zijn. De kuur heeft een sterk regulerende werking op onze vetstofwisseling door het gebruik van de homeopathische HCG druppel.

 

Visceraal vet

Het menselijk lichaam slaat vetten op twee verschillende manieren op.
Ten eerste direct onder de huid van de dijbenen, heupen, billen en de buik. Dit onderhuids vet is het vet dat we zien: hoe meer je ervan hebt, hoe dikker je bent. Maar ook dieper in het lichaam wordt vet opgeslagen: rond het hart, de longen, de maag, de lever.

 


Dit visceraal vet, ofwel orgaan vet, zie je niet en voel je niet, maar is erg ongezond als je er te veel van hebt.
We moeten een bepaalde hoeveelheid visceraal vet hebben, want het functioneert bijvoorbeeld als een ‘stootkussen’ voor kwetsbare organen
en als opslagplaats voor overtollige glucose.
Niet alle vet in de buik is visceraal vet. Over het algemeen is het vet van het ‘buikje’ dat je met je handen kan pakken geen visceraal vet, maar onderhuids buikvet.

 

Orgaanvet

wordt pas een probleem als er te veel van is. Want dit vet produceert ook tal van stofjes, zoals vetzuren, hormonen, ontstekingseiwitten en eiwitten die de stofwisseling beïnvloeden.
Te veel orgaan vet, betekent dus te veel van die stofjes en dat geeft weer een hoger risico op hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker.

Daarbij komt dat door het teveel aan vet de organen zélf minder goed werken. Neem de lever. Die heeft een ontgiftende functie en helpt bij de vertering van vetten. Een ‘te vette’ lever ontgift minder goed en produceert ook nog eens te veel van het ongezonde LDL-cholesterol.
Het teveel vet zet zich vast in het lichaam zonder dat dit door dieet, vermageringspillen, e.d. kan worden afgebroken.
Dit vet kan zowel in het gehele lichaam als op enkele plaatsen afgezet worden.
Dat betekent dat je in het geheel dik bent of op bepaalde plaatsen zoals op buik, billen, armen, heupen of meerdere onderkinnen.
Voor veel mensen vormt dik-zijn een probleem en afvallen een nog groter.
Los van het feit of dik zijn mooi of lelijk is kan het medisch gezien wel gevolgen hebben.
Bijv. suikerziekten, hoge bloeddruk, kanker en hart- en vaatziekten.

 

 

Wat doet de kuur?

Reset van de vetstofwisseling in de hypothalamus.
Zwaar ontgiften en ontslakken van het lichaam.
Overtollig vet ofwel adipositas vet smelt weg.
Energie-vet dat de spieren voedt en het structuur-vet wat je huid, organen en gewichten beschermt blijft onaangetast.

 

Hoe werkt het in theorie?

Tijdens deze kuur reset je de hypothalamus, dit is een onderdeel van de hersenen waar o.a. het slaap-waak ritme, de hormoonhuishouding, de bloeddruk, de lichaamstemperatuur, de hartslag, het immuunsysteem en het eetgedrag wordt gereguleerd. Hij houdt verslavingen in stand en is verantwoordelijk voor het reguleren van de vetstofwisseling. Opslag van overtollig vet wordt veroorzaakt door een verstoring in de hypothalamus. Dit wordt onder andere getriggerd door ondervoeding, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stress.

 

Wat houdt de kuur in?
De kuur is een combinatie van druppels in combinatie met de hoogwaardige voedingssupplementen  vormen de basis van de reset. Het is een combinatie van afvallen op een gezonde manier, welke voorkomt dat je een tekort aan voedingsstoffen krijgt.

 

 

klikt op de balk hieronder en vraag een GRATIS adviesgesprek of ga direct van start…

30 dagen niet goed geld terug garantie

pijl naar

JA, ik wil starten met de stofwisselingskuur!