Ook sterren zoals Renée Zellweger, Heidi Klum en Catherine Zeta Jones hebben hun droomfiguur te danken aan de stofwisselingskuur.

stofwisselingskuur          

 

Deze kuur is geen eendagsvlieg uit de dieetindustrie of een crashdieet met het onvermijdelijke jojo-effect. Integendeel: dit concept bestaat al meer dan zestig jaar en is vooral gericht op het behalen van blijvend resultaat en het her-programmeren van de stofwisseling.

Dit hebben we te danken aan de Engelse arts dr. Simeons,  endocrinoloog,  hij ontdekte hoe de storing, waardoor we vet blijven opslaan, verholpen kan worden.
Dat de hypothalamus  het centrum is waarin de (vet-)stofwisseling geregeld wordt.  En daarmee de sleutel voor een adequate behandeling van overgewicht. Nu, een halve eeuw later is zijn methode grondig onderzocht en bij duizenden mensen succesvol gebleken.
HCG?
Simeons heeft ontdekt dat HCG de stofwisseling gunstig beïnvloedt. HCG is de afkorting van Human Chorion Gonadotropic Hormone, een lichaamseigen stof die zowel bij mannen als bij vrouwen in het bloed kan worden gevonden.

  • Het stimuleert het lichaam om energie uit de eigen vetreserves te halen.
  • Bevordert de productie van androgenen (mannelijke geslachtshormonen) waardoor vetdepots worden afgebouwd en spiervorming wordt gestimuleerd.
  • Laat hardnekkige vetreserves rond de klassieke probleemzones (buik, billen, bovenbenen)  van het mannelijk en het vrouwelijk lichaam verdwijnen.
  • Stimuleert  de productie van het verzadigingshormoon leptine.
    Dit heeft een remmende werking op hongergevoelens.
  • Zorgt voor een stabiel bloedsuikerspiegel.

De HCG die per injecties gegeven moest worden, is echter sinds december 2010 verboden.

Bio-HCG, de oplossing

De stofwisselingskuur is gebaseerd op het (tijdelijke) gebruik van homeopathische druppels die niet het hormoon zelf, maar de informatie van het hormoon bevatten. Deze druppels hebben dezelfde werking als het hormoon HCG zelf. Ze beïnvloeden de hormoonhuishouding van het lichaam echter niet. Er zijn ook geen bijwerkingen bekend.

Wil je  weten wat de stofwisselingskuur voor jou kan betekenen?

Vraag hier www.stofwisselingskuur.nl  een advies gesprek aan.
Geen kosten, Geen verplichtingen!