Ik ben Roelie 57 jaar en een aantal maanden bezig met de stofwisselingskuur.
Ik ben mijn leven lang al bezig met allerlei diëten. En dan krijg je altijd dat jojo-effect.
Tot dat ik hoorde van een vriendin wat deze stofwisselingskuur met haar deed.

Ik in het begin sceptisch maar toch aan begonnen. Je stofwisseling wordt door deze kuur helemaal ge-reset . Ik wilde niet alleen afvallen maar mij ook beter voelen en meer energie krijgen. Je lichaam wordt echt ontgift.

Het is duidelijk te volgen wat je wel en niet mag tijdens de kuur en hoe je weer op moet bouwen. Ook is het goed vol te houden en je bent bewuster bezig met goede voeding.
Ik wist dat koolhydraten voor mij het probleem is dat ik daar dik van wordt, maar let ook op de verborgen E-nummers en allerlei toevoegingen in pakjes en zakjes . want daar zitten ook veel koolhydraten in verborgen!!

Mijn streven was 15 kilo kwijt te raken. Dit is gelukt na 4 maanden. Maar nog belangrijker is dat ik me goed voel en veel energie heb. Ik let wel op mijn voeding maar weet door het opbouwen waar ik op moet letten om niet dik te worden.

Het is natuurlijk wel zo : je moet het willen en ervoor gaan! En een knop omzetten in je hoofd en zeggen;

Go for it!!!

Ik ben er blij mee dat ik het gevolgd heb.
Succes voor iedereen die de kuur gaat volgen.

Vr gr Roelie