Hormony druppels

Hormony HCG druppels

Werking

HCG staat voor Humane Chorion Gonadotripine (HCG), dit een zwangerschapshormoon. Deze werkt nauw samen met het regelcentrum van je hersenen, de hypothalamus. Die regelt o.a. het slaap-waak ritme, de hormoonhuishouding, de bloeddruk, de lichaamstemperatuur, de hartslag, het immuunsysteem. Ook heeft de hypothalamus een belangrijke rol als het gaat om ons eetgedrag : honger, dorst, eetverslavingen) en het reguleren van de vetstofwisseling. Denk hierbij ook de opslag van overtollig vet, adipositas vet. Dit kan onder andere getriggerd worden door voeding, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stress.

In de Hormony druppels zit een homeopathische versie van HCG. Hierin is het hormoon feitelijk niet meer aanwezig: alleen de informatie hiervan.

 

stofwisselingskuur

 

Bedenker van de kuur

De revolutionaire kuur is ontwikkeld door de Engelse arts en onderzoeker dr. Albert Simeons. Hij deed intensief onderzoek naar de werking van hormonen bij mensen. Hij legde in zijn onderzoeken de relatie tussen hormonen en vetopslag. Zo ontdekte hij dat het menselijk zwangerschapshormoon “humaan choriongonadotrofine”, afgekort HCG van invloed is op vetdepots die met gangbare diëten of sporten moeilijk kunnen worden aangepakt.

Dankzij zijn ontdekkingen werd dr. Simeons binnen korte tijd een deskundige op het gebied van diëten. Hij ontwikkelde vervolgens een kuur dat hij onder de naam “Pounds and Inches – a New approach to Obesity” publiceerde. Het succes van de kuur, waarbij hij o.a. het hormoon HCG injecteerde, ging als een lopend vuurtje door de high society en steeds meer mensen lieten zich in privéklinieken met het door dr. Simeons ontwikkelde kuur behandelen. Zo’n kuur kostte toen tussen de € 8.000 en € 10.000.

Het is in Nederland verboden  HCG te injecteren.
Hormony druppels zit een homeopathische versie van HCG. Hierin is het hormoon feitelijk niet meer aanwezig: alleen de informatie hiervan.

Voor veel mensen vormt dik-zijn een probleem en afvallen een nog groter. Los van het feit of dik zijn mooi of lelijk is kan het medisch gezien wel gevolgen hebben. Bijv. diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

JA, ik wil starten met de stofwisselingskuur!